I år är konferensen en hybrid med både digitala och fysiska möten – och hela programmet strömmas live från Scalateatern i Stockholm 26–27 oktober.

Välj hur du vill vara med.

– Samhällsbyggarna samlar de vassaste proffsen i hela branschen. Det är människor som verkligen brinner för sitt uppdrag och som lägger själ, hjärna och hjärta på att göra Samhällsbyggnadsdagarna så bra som möjligt, säger Lars Strömgren, vd Samhällsbyggarna.

– Att det är vi i branschen som skapar detta tillsammans gör oss oslagbart vassa.

 

Image
4995 kr exkl. moms

Image
5995 kr exkl. moms

Image
8995 kr exkl. moms

Image
9995 kr exkl. moms

Här möts ledande samhällsplanerare, företagare, forskare, politiker för att dela med sig av kunskap och erfarenheter. Ta del av föreläsningar, samtal och debatter inom några av samhällets viktigaste områden:

✓ Fastigheter, boende och arkitektur

✓ Infrastruktur, mobilitet och transporter

✓ Energi och klimat

✓ Stad och land

✓ Tech, innovation och digitalisering

✓ Ekonomi och kultur

I fjol ställde vi om till ett heldigitalt program, vilket ger helt nya möjligheter för många fler att kunna vara med. Men det digitala kan inte helt fånga alla dimensioner: de oväntade mötena, de sensoriska intrycken och det sociala bubblet. 

Därför blir årets SB-dagar en hybrid. Vi sänder live inför publik från den vackra Scala-teatern i centrala Stockholm. Det ger möjligheter för deltagarna att mingla och ta del av aktiviteter på plats. Samtidigt strömmar vi allt digitalt för alla som vill vara med på distans. 

Det finns alltså möjlighet att välja de SB-dagar som passar just dig och din organisation.

Vi kommer att tillåta så mycket publik på plats som lokalerna och Folkhälsomyndighetens rekommendationer tillåter."AV BRANSCHEN - FÖR BRANSCHEN" 

Köp din biljettTid kvar till SB-dagarna 2021


Showtime!

Köp din biljett

Hitta till oss

123movies
google maps embedded
Scalateatern 
📍 Wallingatan 32, 111 24 Stockholm, Sverige