om_sb_001

Vi är Samhällsbyggarna!

Samhällsbyggarna är en förening för dig som är engagerad i att utveckla, bygga och förvalta vårt framtida samhälle. Vi är en branschövergripande ideell nätverksorganisation med ca 5000 medlemmar. Vad som gör Samhällsbyggarna unika är vår bredd eftersom vi har spetskompetenser inom samhällsbyggnadsområdets alla delar. Vi bidrar med den senaste kunskapen som påverkar framtidens samhällsutveckling och om du är intresserad av framtidens utmaningar inom samhällsbyggnad bör du vara medlem hos oss!

“Vår ambition är att vara ett rikstäckande nätverk med lokal förankring. Tack vare våra medlemmars engagemang i olika regioner och sektioner har vi lokala mötesplatser runt om i hela Sverige från norr till söder” – Sara Haasmark, VD Samhällsbyggarna

Bli medlem i Samhällsbyggarna

Som medlem i Samhällsbyggarna har du förutom möjligheten att utöka ditt nätverk inom branschen unika förutsättningar att söka jobb, förmedla jobb, delta i utbildningar och mentorskapsprogram för att nämna några få. Utöver detta har du som medlem tillgång till rabatterade priser på bland annat försäkringar och Samhällsbyggnadsdagarna. Tryck på "Bli medlem nu" för vidare information om hur du kan bli en del av vår branschtäckande organisation!

sb_bli_medlem_001

Podcast

Technology interface against open road

Samhällsbyggarpodden är en podcast som riktar sig till alla som är intresserade av samhällsbyggnadsfrågor. I podcasten intervjuas intressanta och aktuella personer som delar med sig av sina erfarenheter och idéer.

Blogg

Samhällsbyggarbloggen är en portal för att förmedla och utbyta kunskaper inom Samhällsbyggnadssektorn. På Samhällsbyggarna vill vi se en ökad samverkan, mer goda idéer och fler kloka huvuden som slås ihop. Ja inte bokstavligt då, men vi vill att att fler berättar om sina dagliga utmaningar och möjligheter. Vi vill låta fler komma till tals. Därför har vi startat Samhällsbyggarbloggen och numera har bloggen över 9 000 unika läsare varje månad!

Youtube

På vår Youtube-kanal kan du se alla huvudtalare från Samhällsbyggnadsdagarna och bli uppdaterad om de senaste nyheterna inom samhällsbyggnad.

Få de senaste nyheterna

Lägg till mig