Soheilla El Masry

VD på Ineo AB

s_bild

BIM och innovation för framtidens byggande

BIM är ett väldigt viktigt verktyg som har implementerat sig starkt i byggbranschen sedan 2002. Under de senaste åren har BIM spelat en viktig roll i flera komplexa projekt och fördelarna med mig har visat sig vara många, inte bara när det gäller planering och produktion men även under bruksoch förvaltningsskedet. Ökad kunskap och kompetens vad gäller BIM, dess fördelar och användningsområden skapar inte bara ökad kvalitét på arbetet, slutprodukten, effektivisering gällande kostnaderna och tidsaspekterna men också en ökad möjlighet att skapa mer miljövänliga och energieffektiva byggnader. Utöver detta är arbetsmiljöfrågan väsentligt mycket enklare att planera för en sund och säker arbetsmiljö under produktionen men också under drifts skedet.

Morgondagens nya BSAB system, Coclass kommunikationen av framtidens BIM arbete. Självfallet finns det nackdelar med BIM om det inte används på rätt sätt, vilket också kommer att lyftas fram.

Lösningsorienterad, ser lösningar på allt. Jobbar gärna med innovativa lösningar utanför boxen. Brinner för det jag jobbar med och har drivit eget sedan 2014. Började min karriär som konstruktör 2011 och utvecklats under åren med flertalet titlar och stor projektportfolio. Förespråkar alltid att jobba analytiskt, med ingenjörsmässigt tänkande, energieffektivt, miljövänligt och att utnyttja teknikens fördelar till att skapa det bästa lösningarna.

Positiv person som på fritiden älskar att resa och undersöka världens alla hörn, att måla och att tillbringa tid med familj och vänner. Bor med naturen som närmaste granne och njuter av lugna stunder i solen.

Tisdag 13 oktober

SPÅR

PLATS

Lägg till i kalender

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment